Press "Enter" to skip to content

Cospedal “en liquidaci贸n”, deixa l’esc贸 al Congr茅s per “alliberar” el PP de “qualsevol atac”

Puntuaci贸 dels lectors

L’exsecret脿ria general del PP Mar铆a Dolores de Cospedal ha anunciat aquest dijous que deixa el seu esc贸 al Congr茅s dels Diputats per “alliberar el PP de qualsevol atac, per injustificat que sigui”.

Arran de la pol猫mica per la filtraci贸 de converses amb l’excomissari Villarejo, Cospedal va anunciar aquest dilluns que deixava el seu c脿rrec a l’executiva del PP, per貌 que mantenia l’esc贸 a la cambra baixa.

Cospedal, la principal valedora de Casado durant el congr茅s on va ser proclamat president dels populars, va argumentar que ho feia per no perjudicar l’actual c煤pula del partit.

Ara, per貌, en un comunicat dif贸s a Twitter, informa que deixa de ser parlament脿ria i demana als membres del PP que “tanquin files davant les injust铆cies”.

Tamb茅 assegura “mai” ha mentit, nega haver “encarregat o ordenat mai” que s’espi茅s ning煤 i assegura que es va equivocar quan va demanar al seu marit, Ignacio L贸pez del Hierro, que l’ajud茅s en una “interlocuci贸 que no era f脿cil” amb Villarejo.

L’exsecret脿ria general popular justifica que va accedir a parlar amb l’excomissari perqu猫 li va oferir informaci贸 que podia ser “d’inter猫s cabdal per esclarir comportaments sospitosos” dins del PP i que va intentar saber-ne m茅s, sempre “dins del marge de la llei”.

“S’esperava que mir茅s cap a una altra banda per si podia saber millor qu猫 estava passant? Quin dirigent pol铆tic, quin bon empresari no intenta con猫ixer a fons tot all貌 que afecta la seva organitzaci贸?

Si 茅s un pecat mortal haver parlat amb un comissari de policia que en aquell moment -no ho oblidem- acabava de ser condecorat per l’aleshores ministre de l’Interior del PSOE, llavors em vaig equivocar.”

A m茅s, carrega contra el govern de Pedro S谩nchez aconseguit amb els “enemics d’Espanya”.

Cospedal afegeix que ja tenia decidit abandonar la pol铆tica des de l’煤ltim Congr茅s Nacional del PP i que volia fer-ho els pr貌xims dies.

Segons les gravacions divulgades els 煤ltims dies per Moncloa.com, De Cospedal i L贸pez del Hierro havien acordat amb Villarejo espiar el dirigent del PP, Javier Arenas, i el germ脿 de l’exvicepresident del govern del PSOE, Alfredo P茅rez Rubalcaba, a banda d’encarregar-li “feines puntuals” sobre la G眉rtel.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 324
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
鉁 RECLAMAR GASTOS HIPOTECA 鉁Ofertas Depilaci贸n L谩ser