Press "Enter" to skip to content

Cospedal “en liquidación”, deixa l’escó al Congrés per “alliberar” el PP de “qualsevol atac”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
324Shares
Puntuació dels lectors

L’exsecretària general del PP María Dolores de Cospedal ha anunciat aquest dijous que deixa el seu escó al Congrés dels Diputats per “alliberar el PP de qualsevol atac, per injustificat que sigui”.

Arran de la polèmica per la filtració de converses amb l’excomissari Villarejo, Cospedal va anunciar aquest dilluns que deixava el seu càrrec a l’executiva del PP, però que mantenia l’escó a la cambra baixa.

Cospedal, la principal valedora de Casado durant el congrés on va ser proclamat president dels populars, va argumentar que ho feia per no perjudicar l’actual cúpula del partit.

Ara, però, en un comunicat difós a Twitter, informa que deixa de ser parlamentària i demana als membres del PP que “tanquin files davant les injustícies”.

També assegura “mai” ha mentit, nega haver “encarregat o ordenat mai” que s’espiés ningú i assegura que es va equivocar quan va demanar al seu marit, Ignacio López del Hierro, que l’ajudés en una “interlocució que no era fàcil” amb Villarejo.

L’exsecretària general popular justifica que va accedir a parlar amb l’excomissari perquè li va oferir informació que podia ser “d’interès cabdal per esclarir comportaments sospitosos” dins del PP i que va intentar saber-ne més, sempre “dins del marge de la llei”.

“S’esperava que mirés cap a una altra banda per si podia saber millor què estava passant? Quin dirigent polític, quin bon empresari no intenta conèixer a fons tot allò que afecta la seva organització?

Si és un pecat mortal haver parlat amb un comissari de policia que en aquell moment -no ho oblidem- acabava de ser condecorat per l’aleshores ministre de l’Interior del PSOE, llavors em vaig equivocar.”

A més, carrega contra el govern de Pedro Sánchez aconseguit amb els “enemics d’Espanya”.

Cospedal afegeix que ja tenia decidit abandonar la política des de l’últim Congrés Nacional del PP i que volia fer-ho els pròxims dies.

Segons les gravacions divulgades els últims dies per Moncloa.com, De Cospedal i López del Hierro havien acordat amb Villarejo espiar el dirigent del PP, Javier Arenas, i el germà de l’exvicepresident del govern del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, a banda d’encarregar-li “feines puntuals” sobre la Gürtel.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
324Shares
Ofertas Depilación Láser
324Shares