Press "Enter" to skip to content

Cleca del President Puigdemont a Xavier Albiol després de negar-se a visitar els presos polítics catalans

Puntuació dels lectors

Els presos polítics catalans de Lledoners han convidat a la líder de Ciutadans a Catalunya Inés Acostades i l’alcaldable Xavier García Albiol a visitar-los a la presó per comprovar si gaudeixen dels privilegis que denuncien sense haver visitat el centre penitenciari de Sant Joan de Vilatorrada. La carta, amb data de dimarts passat, la signen Jordi Cuixart, Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Sànchez i Jordi Turull, els presos de Lledoners.

“Per les afirmacions que els hem sentit dir a través dels mitjans de comunicació és evident que vostès només poden parlar des del desconeixement”, apunten en el fragment que ha revelat l’emissora RAC1 i el digital El Món.

“Per aquest motiu, en la mesura que vostès són càrrecs institucionals facultats per visitar un centre penitenciari si ho desitgen, ens agradaria que ens visitaran en Lledoners, on podran comprovar de primera mà si som presos amb privilegis, sigui parlant amb nosaltres, o bé altres interns amb els quals convivim diàriament”, afegeixen.

Xavier Albiol rebutja la invitació al titllar-la de “circ mediàtic” “el seu xou no és el meu”

El PP ha rebut aquest dilluns la missiva al Parlament, mentre que Ciutadans afirmava que no els ha arribat a mig matí. L’expresident del PPC ja afirmat que no pensa anar a Lledoners. No voy a ir a ninguna cárcel a visitar a los independentistas presos, prestándome a su circo mediático y frivolizando con su propia situación.Y digo mediático porque han enviado la carta a los medios antes que a nadie. Su show, no es el mío”, ha publicat a Twitter.

Per la seva banda, el president Carles Puigdemont ha contestat des de Waterloo: “Els carcellers no gosen mirar a la cara de les seves víctimes. El carceller es queixa d’assabentar-se’n per la premsa però calla quan les acusacions de fiscalia van arribar abans als mitjans que als advocats. Com passa sempre, by the way. La vergonya els acompanyarà tota la vida”.

Els internautes també van respondre a la publicació d’Albiol :

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 155
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser