Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] La Guàrdia Civil registra la Federació Catalana de Futbol

Puntuació dels lectors

La Guàrdia Civil està registrant la Federació Catalana de Futbol, un operatiu que ha començat aquest matí i que arrenca de la investigació que la UCO ( la Unitat Central Operativa) va fer a la Federació Espanyola de Futbol per delictes econòmics.

L’estiu passat la Guàrdia Civil va detenir el president de la Federació Espanyola, Ángel María Villar, un fill, el vicepresident econòmic i també el president i el secretari de la Federació de Futbol de Tenerife.

Avui, l’operatiu se centra a Catalunya. Els delictes pels quals s’investiga la federació espanyola són els d’apropiació indeguda, corrupció entre particulars i falsedat documental.

La investigació és una de les branques del cas Soule, per la corrupció d’Ángel Maria Villar a la RFEF, que va ser acusat de delictes d’administració deslleial, apropiació indeguda, corrupció entre particulars i falsedat documental.

Andreu Subies, detingut

A hores d’ara la Guàrdia Civil ja hauria efectuat les primeres detencions en l’entorn de la FCF. Segons explica RAC1, un dels ja retinguts pel cos de policia ha estat Andreu Subies, president entre els anys 2011 i 2018.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 114
    Shares
Ofertas Depilación Láser