Press "Enter" to skip to content

Xavier García Albiol insulta els assistents a la presentació de “Crida Nacional per la República”

Puntuació dels lectors

La Crida Nacional per la República ha fet la seva gran presentació en un acte al Pavelló del Nou Congost de Manresa, un acte en què han participat els tres principals impulsors: el president Quim Torra, al mateix pavelló; el president Carles Puigdemont, des de l’exili de Brussel·les, i el president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, des de la veïna presó de Lledoners, a través d’una carta.

Ja des de la seva presentació com a embrió, Puigdemont apel·lava a la transversalitat de la Crida Nacional per la República: la voluntat de sumar totes les sensibilitats amb l’horitzó de la independència. Es tracta d’un moviment polític i, segons els impulsors, és completament compatible formar-ne part i, alhora, ser d’un altre partit polític.

Per la seva banda, Xavier García Albiol ha publicat al seu compte de Twitter un piulada en referència a l’acte independentista, titllant als assistents de fanàtics i ressentits.

“Ahora @QuimTorraiPla en el acto fundacional de la Crida Nacional per la República ante unas miles de personas fanatizadas y resentidas por el odio contra España, cargando contra el Rey Felipe VI y dejando claro que a @sanchezcastejon se la ha “terminado el crédito”. Dan miedo.”

Els internautes també li han respost al dirigent popular a les xarxes:

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 647
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser