Press "Enter" to skip to content

La conclusió de Suso de Toro al viatjar per Catalunya: “Habría debido ser la maestra de España”

Puntuació dels lectors

L’escriptor gallec Suso de Toro porta unes setmanes viatjant i fent xerrades en diferents racons de Catalunya.

L’escriptor gallec va omplir fa uns dies la sala d’actes del Casino (Manresa) en una conversa molt centrada en el moment polític català i inclosa en el cicle Pessics de vida i en el Tocats de Lletra.

Per a De Toro, la solució al conflicte català passa per la força que pugui tenir la societat catalana davant la força de l’Estat i el remei, també, per la unitat de les forces independentistes. L’escriptor gallec, que es va mostrar molt proper a Catalunya i, sobretot, admirador de la revolució del procés, va insistir en la situació insòlita d’apoderament de la societat.

L’escriptor va confessar que «per dir el que dic i escriure el que escric, a l’Estat han deixat de parlar de mi. Va arribar un moment en què ja no referenciaven els meus llibres». Una manera, va dir, de «fer neteja».

L’escriptor Suso de Toro ha expressat la conclusió que ha tret després de viatjar per Catalunya. “Viajando por Catalunya…O se acepta la realidad, un país de una gran riqueza cultural y cívica, o se la odia. La Corte y sus provincias escogieron odiarla. Cuando habría y debido ser la maestra de España.”, ha indicat.

 

 

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 958
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser