Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Detingut un policia nacional per abusar d’una jove de 18 anys en una comissaria

Comparteix
914Shares

Una noia de 18 anys ha denunciat a un agent de la Policia Nacional per abusar sexualment d’ella en la comissaria d’Arganzuela (Madrid) quan va anar a denunciar el robatori del seu mòbil, segons ha informat un portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Els fets van passar el passat 8 de setembre a les 13.00 hores. La jove va arribar a la comissaria plorant desconsoladament pel robatori del seu terminal. Llavors, un dels agents de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà va intentar consolar-la portant-li a un lloc més apartat per “fer-li una abraçada”, moment en el qual l’agent suposadament va aprofitar per tocar-li les natges i li va acostar la cara “amb la intenció de fer-li un petó”.

La jove va aconseguir apartar el policia i sortir corrents de la comissaria, a la qual va tornar minuts després amb diversos familiars per denunciar haver estat víctima d’abusos sexuals.

Expedient disciplinari

Després de les indagacions, la Unitat de Família i Dona (UFAM) del Cos Nacional espanyol va obrir una investigació i va acabar detenint a l’agent, al qual se li va obrir un expedient disciplinari.

Després de passar a disposició judicial, el jutge no interposat cap mesura cautelar, de manera que l’expedient ha quedat en suspens fins a la sentència. No obstant això, el policia nacional ha estat apartat d’atenció al públic.

Comentaris
Comparteix
914Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades