Press "Enter" to skip to content

Detingut un policia nacional per abusar d’una jove de 18 anys en una comissaria

Puntuació dels lectors

Una noia de 18 anys ha denunciat a un agent de la Policia Nacional per abusar sexualment d’ella en la comissaria d’Arganzuela (Madrid) quan va anar a denunciar el robatori del seu mòbil, segons ha informat un portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

Els fets van passar el passat 8 de setembre a les 13.00 hores. La jove va arribar a la comissaria plorant desconsoladament pel robatori del seu terminal. Llavors, un dels agents de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà va intentar consolar-la portant-li a un lloc més apartat per “fer-li una abraçada”, moment en el qual l’agent suposadament va aprofitar per tocar-li les natges i li va acostar la cara “amb la intenció de fer-li un petó”.

La jove va aconseguir apartar el policia i sortir corrents de la comissaria, a la qual va tornar minuts després amb diversos familiars per denunciar haver estat víctima d’abusos sexuals.

Expedient disciplinari

Després de les indagacions, la Unitat de Família i Dona (UFAM) del Cos Nacional espanyol va obrir una investigació i va acabar detenint a l’agent, al qual se li va obrir un expedient disciplinari.

Després de passar a disposició judicial, el jutge no interposat cap mesura cautelar, de manera que l’expedient ha quedat en suspens fins a la sentència. No obstant això, el policia nacional ha estat apartat d’atenció al públic.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Ofertas Depilación Láser