Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Catalunya, l’1-O i Kosovo amb Boris Malagurski (Sputnik Sèrbia)

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
24Shares
Puntuació dels lectors

Boris Malagurski és un director cinematogràfic, productor i presentador de televisió serbo-canadenc. En un dels seus programes a Sputnik Sèrbia explica en un vídeo el referèndum sobre la independència de Catalunya del dia 1-O, tot fent un repàs a la història, així com també ha aprofitat per denunciar les agressions patides per Sèrbia per part de la força aèria espanyola durant la campanya de bombardejos de l’OTAN, encapçalada per Javier Solana contra Iugoslàvia l’any 1999.

Segons Malagurski, Espanya ho va fer tot per separar Kosovo de Sèrbia, excepte reconeixe’l com un estat.

Traducció: Solidaritat amb Sèrbia des de Catalunya

Comparteix

Comentaris
Comparteix
24Shares
Ofertas Depilación Láser
24Shares