Press "Enter" to skip to content

Un portaveu d’ERC al President Puigdemont: “O acceptes la fórmula o tornes per votar”

Puntuació dels lectors

La crisi dels partits independentistes es trasllada a les xarxes socials, i públicament comencen els partidaris de cada partit a expressar opinions que haurien de ser personals i privades.

“A veure Carles Puigdemont o acceptes la fórmula que permet que el teu vot sigui efectiu o torna per fer-ho personalment. Deixa de demanar als altres el que tu no estàs disposat a fer”. Aquesta ha estat la piulada contundent del regidor portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Coronas, en resposta al comunicat que el president a l’exili ha signat apuntant que els republicans es deixen pressionar per Pablo Llarena i mantenint el format de delegació de vot que la Mesa del Parlament no ha admès.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser