Press "Enter" to skip to content

Aznar fa d’intermediari en la compra de “El Mundo”per al seu “Jefe”, el magnat de dretes Murdoch

Puntuació dels lectors

José María Aznar, expresident del Govern, ha sortit de la seva tomba política per presentar un dels seus llibres que edita el Grup Planeta, que és accionista de Atresmedia.

Segons publica capitalmadrid, Aznar estaria intervenint com el que és, un lobbista, en l’adquisició de part del diari El Mundo per part del totpoderós i gegant Grup de Comunicació News Corporation del magnat dels mitjans Rupert Murdoch. L’expresident de fet va estar a sou del multimilionari que l’hi va pujar fa un parell d’anys un 29% fins a la xifra rècord de 311.176 dòlars anuals.

D’aquesta forma el quart major conglomerat mediàtic en el món, darrere de Comcast, The Walt Disney Company, Time Warner augmentaria el control de mitjans d’opinió a Espanya i Europa.

Es rumoreja que el magnat també estaria interessat en accions d’ABC per fusionar-los en el futur per tenir un únic gran mitjà de dretes a Espanya. En el passat es va intentar però es podrien estar movent fils de nou per tancar aquesta operació.

Fonts del sector financer han confirmat l’existència de contactes segons detalla el diari però no creuen que sigui imminent i que l’anàlisi de les oportunitats de negoci l’ha realitzat un dels bancs d’inversió que va intervenir en la compra del diari Expansión.

El 90% dels grans mitjans de comunicació estan en mans de 6 grups mediàtics que controlen la informació.

El Grup mediàtic de Murdoch controla centenars de mitjans en països de tot el món on expandeix el seu “especial” visió del món.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Ofertas Depilación Láser