Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] La Fiscalia arxiva la investigació contra els alcaldes independentistes que van anar a Brussel·les

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
522Shares

Hisenda i el Tribunal de Comptes volien saber si havien pagat amb fons municipals el viatge per trobar-se amb el President Carles Puigdemont

La Fiscalia Superior de Catalunya ha decidit arxivar la investigació per suposada malversació de fons públics contra els 167 alcaldes independentistes que el 7 de novembre de l’any passat van viatjar a Brussel·les per trobar-se amb l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

La trobada, organitzada per l’AMI i l’AMC, també va comptar amb l’assistència d’eurodiputats i altres exmembres del Govern. El ministeri públic conclou que el viatge va ser pagat amb diners dels propis alcaldes o els seus grups municipals i de les dues entitats municipalistes.

Comentaris
Comparteix
522Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
522Shares