Press "Enter" to skip to content

Cinc mesos de presó per fer la salutació nazi durant una manifestació a Alemanya

Condemnen a cinc mesos de presó un jove que va realitzar la salutació nazi a les manifestacions ultradretanes que van tenir lloc a l’agost a Chemnitz, Alemanya. En aquest país, els símbols associats al Tercer Reich estan prohibits i penats, sumant aquesta sentència a la d’un altre jove condemnat a vuit mesos de presó per realitzar el mateix gest.

Un home que va realitzar la salutació nazi durant una recent manifestació ultradretana a la localitat de Chemnitz, a l’est d’Alemanya, ha estat condemnat aquest divendres a cinc mesos de presó, en aplicació de la llei que prohibeix l’ús de símbols del Tercer Reich.

L’acusat, de 34 anys, va realitzar la salutació diverses vegades durant una concentració el 27 d’agost. La sentència contra ell se suma a la dictada dijous contra un altre home que va ser condemnat a vuit mesos de presó per realitzar el mateix gest i atacar les forces de l’ordre.

Chemnitz ha estat en les últimes setmanes escenari de protestes de diversos tipus per la mort d’un ciutadà alemany suposadament assassinat per sol·licitants d’asil. El cas ha provocat una mobilització ultradretana a Alemanya.

Comentaris
Comparteix
1227Shares