Press "Enter" to skip to content

Polèmica pel groc dels Bordegassos en un vídeo per a Sant Joan de Déu

Puntuació dels lectors

La colla castellera dels Bordegassos de Vilanova denuncia que els han vetat en un vídeo promocional de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona perquè la seva camisa és de color groc. La colla de Vilanova i la Geltrú, al Garraf, interpreta que el veto és per les connotacions polítiques del groc. “Què més pot ser?”, es pregunta Pere Gassó, portaveu dels Bordegassos, en declaracions a Catalunya Ràdio.

Aquesta colla ha explicat a l’emissora que una empresa promotora es va posar en contacte amb ells per oferir-los participar en un anunci de l’Hospital Sant Joan de Déu, que havia d’elaborar una productora audiovisual. La mateixa promotora, que treballa habitualment amb els Bordegassos de Vilanova, els ha comunicat ara que algú -sense precisar qui- els ha vetat perquè la camisa de la colla és groga, el color que reivindica l’alliberament dels presos polítics.

La promotora els ha assegurat que hi havia un “problema innegociable”, que era el color groc de la camisa, i que si hi anaven amb una camisa d’un altre color sí que podrien participar en l’anunci. Pere Gassó ho confirma:

“Que tenen problemes amb el color de la camisa, que és groc. Aquestes van ser les seves paraules. Tampoc ens diuen qui ho diu, però ens ho diuen.”

Els Bordegassos interpreten que el veto és per les connotacions polítiques del groc

La colla castellera ha fet públic un comunicat a través de Twitter en què es denuncia aquesta situació.

Apareixeran en el vídeo

Segons ha explicat l’Hospital Sant Joan de Déu, es tracta d’un malentès, la institució no hi té res a veure i estan mirant d’esbrinar exactament què ha passat.

Per reconduir la situació han demanat a la productora que el vídeo es continuï fent amb la presència dels Bordegassos de groc, juntament amb altres colles castelleres.

Segons Manel del Castillo, gerent de l’hospital, “estarem encantats que hi pugui participar la colla de Vilanova”.

“Ens sap molt greu que s’hagi produït la polèmica, que és totalment aliena. Això és una decisió que s’ha pres des de l’agència, que s’havia encarregat del vídeo per algun creatiu, en funció de no sé quins criteris. De la nostra banda, l’Hospital Sant Joan de Déu, ha estat corregit.”

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 165
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser