Press "Enter" to skip to content

En un poble de Sevilla els veïns es fan càrrec de netejar carrers i places per la nefasta gestió de Ciutadans

Puntuació dels lectors

La nefasta gestió de Ciutadans a la localitat sevillana d’Espartinas

No compten amb pressupost per netejar els carrers però gasten milers d’euros en contractar l'”humorista” Manu Sánchez per la seva fira.

La localitat sevillana d’Espartinas, una de les poques d’Andalusia en la que el seu alcalde és de Ciutadans, viu en un autèntic “sense Déu”, segons denuncien els seus veïns a través de la xarxa social Twitter. Aquesta setmana la localitat governada per la formació cunyada celebrarà la seva fira municipal comptant amb l’actuació estel·lar de l'”humorista” Manu Sánchez i d’altres costosos artistes molt coneguts pel públic jove com la cantant Ana Mena.

No obstant això, aquest malbaratament contrasta amb la gestió d’altres tasques que a priori haurien de ser bàsiques en qualsevol petit municipi. Segons explica un veí de la localitat en el seu compte de Twitter, els veïns porten observant com des de fa mesos no es realitza la neteja dels carrers de la localitat.

“Durant aquests mesos hi ha hagut múltiples queixes per part dels veïns i reclams a l’Ajuntament que el seu equip de govern diu que no té diners per encarregar-se de la neteja del poble”, relata. “Mentrestant, es donen copets a l’esquena per fer grans èxits com instal·lar un rellotge / termòmetre en una zona d’oci del poble (Cosa super útil sabent que més del 90% de la població té mòbils)”, afegeix.

Ens hem hagut d’organitzar els veïns per netejar els nostres carrers i places del poble, sol·licitant a l’Ajuntament estris i maquinària necessària per fer-ho, a més d’haver comprat de la seva butxaca altres coses, com les brotxes per a pintar”, exposa al fil que ja ha aconseguit centenars d’interaccions tornant-se viral.

Finalment aclareix que darrere d’aquesta iniciativa veïnal no hi ha cap formació política i retreu que ningú de la corporació municipal s’hagi dignat a prestar la seva ajuda per netejar els carrers. “¿Tampoc hi ha pressupost perquè us aixequeu al matí i agafeu una pala o una escombra com els altres?”, Pregunta.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 534
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser