Press "Enter" to skip to content

Josep Borrell a la BBC: “Personalment preferiria que els presos estiguessin en llibertat condicional”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
411Shares
Puntuació dels lectors

El ministre d’Afers Estrangers, Josep Borrell, s’ha mostrat a favor de la llibertat dels pol√≠tics catalans presos i de buscar altres mesures per impedir una possible fugida en una entrevista a la BBC.

El periodista li demana a Borrell quina imatge creu que Espanya està donant a la comunitat internacional amb 9 líders independentistes, entre activistes i polítics, empresonats. I el ministre diu:

“Personalment preferiria que aquesta gent estigu√©s en llibertat condicional. Crec que hi ha altres maneres d’evitar que s’escapin.”

Borrell ha volgut deixar clar, per√≤, que es tracta d’una opini√≥ personal, i que el govern de Pedro S√°nchez no hi pot fer res perqu√® la decisi√≥ d’alliberar-los dep√®n d’un jutge.

Quan el periodista li pregunta “per qu√® el seu govern no t√© en compte aquesta gent”, respon:

J.B.:”√Čs la meva opini√≥ personal.”

Periodista: “Li diu a les autoritats que aquesta gent se’ls reconegui com part, que se’ls posi en llibertat ara, i aleshores es comenci a parlar amb ells?”

J.B.: “Vost√® a sentit a parlar de la divisi√≥ de poders? A Espanya hi ha divisi√≥ de poders, i normalment √©s independent. √Čs el jutge qui ha de prendre aquesta decisi√≥, i el govern no hi pot fer res.”

A la mateixa entrevista, Borrell ha reconegut que Catalunya √©s una naci√≥. Ha assegurat que l’objectiu de l’independentisme √©s la secessi√≥ i no l’autodeterminaci√≥, i que per poder fer un refer√®ndum de secessi√≥ cal canviar el marc constitucional.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
411Shares
Ofertas Depilación Láser
411Shares