Press "Enter" to skip to content

Busquen a un legionari de Borriol després de trobar morta la seva parella

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
1532Shares
Puntuació dels lectors

Continuen les investigacions sobre l’aparició divendres passat a la nit del cadàver d’una dona al seu habitatge, a Borriol. Segons ha informat la Guàrdia Civil, segueix la recerca de la seva parella sentimental, amb antecedents per maltractament en una relació anterior, i que està en parador desconegut. La Benemèrita investiga si es tracta d’un cas de violència de gènere, tot i que les causes de la mort les determinarà l’autòpsia que es practicarà demà, dilluns.

Segons ha informat l’alcalde de Borriol, Silverio Tena, l’ajuntament va rebre l’avís d’un familiar de la dona morta que assegurava no saber res de la jove des de dies enrere. Amb això, la Policia Local va accedir a la casa i va ser la que va donar l’avís de la troballa del cadàver divendres passat a la nit i va activar el protocol de violència de gènere.

Fonts han explicat a Ràdio Castelló que la parella de la dona morta, les inicials són J.L.G., tenia vinculació amb la legió i havia publicat un llibre anomenat ‘L’infern legionari’. Ella, amb inicials E.B, també tenia interès per la legió i es definia en xarxes socials com “una patriota de cor i amant d’Espanya ‘.

La Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló està a càrrec de la investigació.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
1532Shares
Ofertas Depilación Láser
1532Shares