Press "Enter" to skip to content

L’espanyolisme destrueix una obra d’art que feia referència a l’1 d’octubre i als presos polítics

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
705Shares
Puntuació dels lectors

Dos homes van assaltar i van destruir una obra d’art exposada al Centre de Restauracio de Béns Mobles de Catalunya -CRBMC-. Aquesta obra, segons informa La Vanguardia, feia referència a l’1 d’octubre i a la situació dels presos polítics.

Aquesta obra de l’artista Claudio Casanovas pertany a l’associació Artistes de la Garrotxa i ja va estar exposada la primavera passada a Olot en una exposició anomenada Les Descàrregues al voltant de l’obra de Ramon Casas.

Alts càrrecs asseguren que “han destruït un patrimoni irrecuperable i que” l’espanyolisme radical torna a demostrar la seva vocació antidemocràtica, intolerable i violenta”

Alts càrrecs asseguren que “han destruït un patrimoni irrecuperable i que” l’espanyolisme radical torna a demostrar la seva vocació antidemocràtica, intolerable i violenta”.

No és la primera vegada que el Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya pateix estralls. Aquesta és la tercera vegada que assalten el centre. En una ocasió per robar un llaç groc que presidia l’entrada i en una altra el comptador que mostra els dies que els presos polítics porten empresonats. El CRBMC insisteix en la seva voluntat de “persistir un dia rere l’altre en la reivindicació de la llibertat dels polítics presos”.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
705Shares
Ofertas Depilación Láser
705Shares