Press "Enter" to skip to content

“Multitudinària” manifestació de l’espanyolisme a Mallorca: 11 persones i 3 banderes

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
3121Shares
Puntuació dels lectors

L’ultraespanyolisme va demostrar una vegada més la seva poca capacitat de convocatòria a Mallorca. Aquesta vegada els reunits amb banderes espanyoles no varen sumar prou gent per poder-se considerar una concentració. De fet, alguns grups de turistes alemanys que passejaven per la plaça de Cort els superava clarament en número.

Segons informa DBaleares.cat. el repertori de crits tampoc no va brillar gaire: ‘viva Espanya’, ‘Puigdemont a prisión’ i ‘yo soy español’. Sí que va resultar més ofensiu, fins i tot per alguns vianants, quan varen xiular ‘La Balanguera’ entonada pels Cantaires per la Llibertat.

No és la primera vegada que l’espanyolisme fracassa tan estrepitosament en les seves manifestacions, fa un parell d’anys una manifestació espanyolista al centre de Barcelona en defensa de la Constitució va ser un fracàs numèric. En el moment de màxim afluència, a la plaça Sant Jaume, la Guàrdia Urbana va calcular que tot just 400 persones van participar.

Tanmateix, una imatge és millor que mil paraules… així publicava Joel Joan. Des d’un pis de Via Laietana l’actor pujaba un vídeo de la marxa quan tot just aplegava unes poques desenes de persones. “Ni 11’s de Setembre ni hosties. Això és una mani”

Comparteix

Comentaris
Comparteix
3121Shares
Ofertas Depilación Láser
3121Shares