Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]U2 inclou la lluita per la independència de Catalunya en el seu concert de Berlín

Puntuació dels lectors

El grup U2 va actuar ahir a Berlín en un concert que, finalment, va haver de cancel·lar per la pèrdua de veu del cantant, Bono. Abans, però, la banda va projectar en una pantalla un muntatge amb el discurs de Charles Chaplin a la pel·lícula ‘El gran dictador’ i imatges clau en la història de la humanitat.

En el vídeo que s’emet a l’inici dels concerts, la banda mostra imatges de manifestacions independentistes per il·lustrar els valors democràtics europeus.

La presència catalana als espectacles del grup ve de lluny. Mark Neale, director de cinema, és l’home de confiança dels U2 per realitzar els muntatges audiovisuals de les gires i el responsable de la presència de Catalunya.

Neale és un gran amant dels grans premis del circuit de Montmeló i va viure a Barcelona durant tres anys per realitzar un documental. En la seva estada va aprendre a parlar català i es va involucrar amb la societat catalana.

✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 2.2K
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
Ofertas Depilación Láser