Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] La Guàrdia Civil investiga la mort “violenta” del regidor d’IU a Llanes

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
149Shares

La Guàrdia Civil ha confirmat aquest migdia la mort violenta del regidor d’Esquerra Unida a Llanes Javier Ardines. El cadàver del regidor de Platges i Personal, de 52 anys, va ser trobat a les vuit del matí per un veí que sortia a passejar amb el seu gos. El cos es trobava prop de la seva furgoneta, a uns 150 metres del seu domicili, al poble de Belmonte (Llames de Pría), on residia. La veu d’alarma saltava en retardar al seu lloc de treball com a patró de vaixell. Alguns testimonis apunten al fet que el seu vehicle es trobava arrencat.

El cos ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal on se li practicarà l’autòpsia, prevista per demà, que aclarirà les causes de la seva mort. La Guàrdia Civil ha assegurat que el cos presentava lesions.

En un primer moment es va estudiar que es tractés d’un infart, però en el lloc dels fets es personava a la una de la tarda la jutgessa de Llanes. També van estar a la zona des de primera hora del matí mitja dotzena d’agents de la Policia Judicial i efectius de la Guàrdia Civil i Policia Local. El cos de seguretat municipal ha hagut d’ordenar el trànsit a la carretera, que condueix als bufons de Pría, a causa de la gran afluència de persones. Entre ells es troben els dos fills del mort, així com l’alcalde llanisco Enrique Riestra (VecinosxLlanes), visiblement afectat.

Entre els seus companys de corporació, també la tinenta d’alcalde Marián García de la Plana (Fòrum) ha mostrat seus «profundes condolences» per la pèrdua d’un polític que «deixa una gran empremta com a company, com a baluard d’una posició política ferma en les seves conviccions, a més de ser generós en l’exercici de les seves responsabilitats, en una època difícil per als que exercim tasques en aquesta noble funció de regidor a les entitats locals properes al ciutadà».

La Guàrdia Civil ha confirmat que la mort de Ardines va ser “violenta” i no per causes naturals. Fonts de l’institut armat han assenyalat a Efe que no es coneixeran les causes de la mort fins que se li practiqui l’autòpsia a l’Institut de Medicina Legal d’Oviedo, a on ha estat traslladat

Comentaris
Comparteix
149Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
149Shares