Press "Enter" to skip to content

El “A por ellos” espanyol es trasllada a Gibraltar, agredeixen una dona en una manifestació de Policies i GC

Puntuació dels lectors

El tram de l’avinguda Príncep d’Astúries de la Línia de la Concepció (Cadis) corresponent al pas duaner del Penyal de Gibraltar ha estat aquest dimecres l’escenari d’una concentració promoguda per l’associació Justícia Salarial Policial (Jusapol), que reclama l’equiparació retributiva de la policia Nacional i la Guàrdia Civil respecte als cossos autonòmics de policia, per visibilitzar un cop més aquesta demanda i donar suport als efectius del Camp de Gibraltar, «desbordats» d’actuacions derivades del narcotràfic i la immigració.

El portaveu de Jusapol a Andalusia, Juan Manuel Ulric, ha explicat que a aquesta concentració han assistit unes «2.000 persones», exposant que la mobilització ha servit per insistir en la reivindicació salarial que els policies nacionals i guàrdies civils reclamen respecte als cossos autonòmics de policia, i donar suport als efectius de les forces de seguretat de l’Estat en el Camp de Gibraltar.

També ha recordat que aquests efectius estan «desbordats» i obligats a fer front a una ingent quantitat d’actuacions derivades «del poder dels clans de la droga» a la zona i el creixent nombre de serveis relacionats amb la immigració.

«Els agents estan desbordats i sense recursos», ha dit, defensant «el compromís i la dedicació» dels policies nacionals i guàrdies civils del Camp de Gibraltar, que fan front «als clans de la droga» ia la resta d’assumptes relacionats amb la zona, sense els mitjans necessaris per afrontar tanta feina i sense que es compleixin les seves reivindicacions en matèria salarial.

La concentració, segons Juan Manuel Ulric, ha comptat amb un “incident” amb una conductora, que s’hauria enfrontat als manifestants a per les incidències de la protesta en matèria de trànsit.

Agressió a una dona que portava un cotxe amb matrícula de Gibraltar

La protesta d’agents ha acabat amb una agressió a una dona que passava per la frontera amb el seu cotxe matriculat a Gibraltar. Quan els agents es trobaven concentrats costat de la frontera amb Gibraltar, la dona que conduïa el seu cotxe en direcció al Penyal ha patit insults, i cops al seu cotxe, posteriorment s’ha baixat del cotxe i s’ha encarat amb els manifestants.

El “A por ellos” espanyol s’ha traslladat a la frontera amb Gibraltar, el creixent nacionalisme espanyol serà un mal de cap per als que pensen diferent, tal com passa a Catalunya amb les agressions per part dels “unionistes”, però aquesta vegada traslladat a la frontera de Gibraltar, i el més greu de la situació és que en la manifestació la majoria eren policies i guàrdies civils, que en teoria haurien de vetllar per la seguretat dels ciutadans.

La manifetación comptava amb el suport del partit Ciutadans, de moment ningú ha condemnat l’agressió.

Font: Diario 6

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 288
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser