Press "Enter" to skip to content

El jutge Pablo Llarena demana empara al CGPJ per la demanda civil de Puigdemont des de Bèlgica

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
490Shares

El jutge Pablo Llarena ha demanat empara al Consell General del Poder Judicial per defensar-se de la demanda civil que Carles Puigdemont i la resta de polítics independentistes a Bèlgica han presentat contra ell.

Aquesta demanda argumenta que la instrucció de Llarena vulnera el dret dels polítics catalans a un judici just.

Notícia relacionada: Les declaracions de Llarena en què es basa la querella contra ell a Bèlgica

Llarena estava citat davant del jutge a Brussel·les el pròxim 4 de setembre, tot i que no se li ha notificat la citació perquè la justícia espanyola l’ha tornat a Bèlgica al·legant que afecta la sobirania espanyola.

El president del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, va instar el govern espanyol a moure fitxa davant la demanda contra Llarena a Bèlgica. Lesmes demanava al Ministeri d’Exteriors i al de Justícia que intercedissin en el cas i alertava que la demanda “posava en qüestió les institucions de l’Estat espanyol”

La petició d’empara de Llarena s’estudiarà aquest dijous a la comissió permanent del Consell General del Poder Judicial.

Comentaris
Comparteix
490Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
490Shares