Press "Enter" to skip to content

El jutge Pablo Llarena demana empara al CGPJ per la demanda civil de Puigdemont des de Bèlgica

Puntuació dels lectors

El jutge Pablo Llarena ha demanat empara al Consell General del Poder Judicial per defensar-se de la demanda civil que Carles Puigdemont i la resta de polítics independentistes a Bèlgica han presentat contra ell.

Aquesta demanda argumenta que la instrucció de Llarena vulnera el dret dels polítics catalans a un judici just.

Notícia relacionada: Les declaracions de Llarena en què es basa la querella contra ell a Bèlgica

Llarena estava citat davant del jutge a Brussel·les el pròxim 4 de setembre, tot i que no se li ha notificat la citació perquè la justícia espanyola l’ha tornat a Bèlgica al·legant que afecta la sobirania espanyola.

El president del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, va instar el govern espanyol a moure fitxa davant la demanda contra Llarena a Bèlgica. Lesmes demanava al Ministeri d’Exteriors i al de Justícia que intercedissin en el cas i alertava que la demanda “posava en qüestió les institucions de l’Estat espanyol”

La petició d’empara de Llarena s’estudiarà aquest dijous a la comissió permanent del Consell General del Poder Judicial.

Comentaris
COMPARTEIX !
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser