Press "Enter" to skip to content

Criteo, seguint els passos de Facebook i Amazon: S’instal·la al 22@ de la capital catalana

Puntuació dels lectors

L’arribada de les grans companyies tecnològiques pel 22 @ de Barcelona no cessa. El lloguer d’oficines a aquesta zona de la capital catalana està en auge i grans companyies com Facebook, Amazon o Oracle ja s’han ubicat a l’emblemàtica Torre Glòries o en edificis confrontants. L’última a instal·lar-se al districte barceloní és la multinacional francesa Criteo, especialitzada en màrqueting digital.

Cushman & Wakefield ha assessorat la companyia francesa en l’operació de pre-lloguer de l’edifici que acollirà les seves oficines, situat al sud del districte i molt a prop de la Torre Glòries.

Criteo ocuparà completament els 8.524 m2 de què disposa l’edifici, que està en plena remodelació per a ser transformat en un modern espai d’oficines amb aspecte semi-industrial. Després d’aquest procés de remodelació, la finalització està prevista per a la segona meitat de 2019, l’immoble comptarà amb els millors serveis de valor afegit, com terrasses, dutxes o vestidors, entre d’altres.

Cushman & Wakefield ja va assessorar Criteo en la seva arribada a Espanya el 2014, quan la firma es va instal·lar a Torre Mapfre, i ara acompanya la companyia en el procés de reubicació i obres de rehabilitació de l’edifici.

La arribada massiva de grans empreses al 22 @

El paper del districte 22 @ de Barcelona cada vegada és més rellevant, ja que no ha deixat de créixer des del seu començament i continua fent-ho a un ritme rècord aquest any. Segons dades de Cushman & Wakefield, el districte va registrar 41 operacions de lloguer per un total de 49.537 m2 al primer semestre, el que implica un creixement del 19% respecte al mateix període de l’any passat.

Entre aquestes operacions destaquen les efectuades a l’edifici estrella del barri tecnològic, dissenyat per Jean Nouvel i propietat de Merlin Properties. La Socimi no ha trigat en començar a ocupar els seus 37.614 metres quadrats i 34 plantes, després de la seva descarti com a seu de l’Agència Europea del Medicament (EMA per les sigles en anglès). Al maig, Facebook va anunciar que instal·laria a la Torre Glòries un centre de control de notícia falses operat per l’empresa austríaca Competence Call Center (CCC).

A més, el proveïdor global de programari intel·ligent Dynatrace també va anunciar al juny que reubicarà a l’antiga Torre Agbar seu laboratori d’R + D a Espanya, que fins ara estava situat al carrer Pallars de la capital catalana. A mitjans de juliol, la tecnològica Oracle NetSuite, que desenvolupa aplicacions de pagament per a gestió empresarial en el núvol, també va anunciar el seu aterratge a la Torre Glòries.

Segons informa Bolsamanía.com, aquesta tendència no només consolida l’edifici com un hub tecnològic, sinó que també confirma l’autèntic frenesí que es viu a la zona del 22 @, on hi ha fins a 30 processos en marxa i és “prioritari” per als inversors, explica Hipòlit Sánchez, director de Capital Markets de Savills Aguirre Newman.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser