Press "Enter" to skip to content

Una turista anglesa es queixa de les seves vacances a Benidorm: Els espanyols són “molt grollers”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
393Shares

Freda Jackson, de 81 anys i de Blackburn (Anglaterra), va viatjar a Benidorm a passar les seves vacances al maig i les seves vacances no han estat gens agradables. La turista anglesa es queixa que la seva estada de dues setmanes a Espanya ha estat arruïnada perquè hi havia “massa espanyols” al seu hotel. Jackson ha afegit que els espanyols haurien de marxar a un altre lloc en les seves vacances, segons ha informat el Lancashire Telegraph.

La turista té problemes de mobilitat i ha explicat que en el seu hotel estava ple d’espanyols “grollers” i que fins i tot va haver-hi un cop gairebé la van derrocar. “L’hotel estava ple de turistes espanyols i realment ens van posar dels nervis perquè eren molt grollers”, ha relatat.

“L’hotel estava ple de turistes espanyols i realment ens van posar dels nervis perquè eren molt grollers”

“Una nit un noi espanyol gairebé em tira a terra i se’n va anar sense si més no disculpar-se. L’entreteniment a l’hotel estava enfocat i atès per als espanyols, per què els espanyols no poden anar a un altre lloc per a les seves vacances?”.

Comentaris
Comparteix
393Shares

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
393Shares