Press "Enter" to skip to content

Una turista anglesa es queixa de les seves vacances a Benidorm: Els espanyols són “molt grollers”

Puntuació dels lectors

Freda Jackson, de 81 anys i de Blackburn (Anglaterra), va viatjar a Benidorm a passar les seves vacances al maig i les seves vacances no han estat gens agradables. La turista anglesa es queixa que la seva estada de dues setmanes a Espanya ha estat arruïnada perquè hi havia “massa espanyols” al seu hotel. Jackson ha afegit que els espanyols haurien de marxar a un altre lloc en les seves vacances, segons ha informat el Lancashire Telegraph.

La turista té problemes de mobilitat i ha explicat que en el seu hotel estava ple d’espanyols “grollers” i que fins i tot va haver-hi un cop gairebé la van derrocar. “L’hotel estava ple de turistes espanyols i realment ens van posar dels nervis perquè eren molt grollers”, ha relatat.

“L’hotel estava ple de turistes espanyols i realment ens van posar dels nervis perquè eren molt grollers”

“Una nit un noi espanyol gairebé em tira a terra i se’n va anar sense si més no disculpar-se. L’entreteniment a l’hotel estava enfocat i atès per als espanyols, per què els espanyols no poden anar a un altre lloc per a les seves vacances?”.

Jackson va viatjar amb una amiga a Benidorm amb la companyia Thomas Cook, que els van recomanar l’hotel. Les dues van pagar 1.133 lliures esterlines (1.269 euros) i demanen a l’agència de viatges que els facin un reemborsament complet o unes vacances gratis. La turista ha estat de vacances a Grècia, Turquia, Portugal i Tenerife i ha afirmat que “mai m’he queixat per unes vacances anteriorment, però aquestes van ser un desastre de principi a fi”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 389
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser