Press "Enter" to skip to content

El surrealista i paranoic fil de Twitter d’un espanyol sobre els CDR, els Mossos, el Mossad, les armes i milions de cartutxos

Puntuació dels lectors

No és la primera vegada que a les xarxes socials veiem teories sobre conspiracions mundials, però hi ha algunes que no hi ha per on agafar-les, en aquest cas l’usuari de Twitter Eduardo Guillen Tablada, de procedència cubana i radicat a Espanya pel que diu el seu compte , ha expressat en un fil molt surrealista el que segons ell passa a Catalunya amb els CDR, però crec que ni Antena 3 ni de bon tros Ana Rosa Quintana han pogut estar a l’altura d’aquest mestre del suspens i la ciència-ficció.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 179
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser