Press "Enter" to skip to content

Yo aborté con 20 años recién cumplidos. Querés que te diga cómo pasó?

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
68Shares

El projecte de llei per a la interrupció voluntària de l’embaràs a l’Argentina -rebutjat pel Senat aquest dijous- ha rebut suport per part de persones del cinema, l’esport o la televisió d’arreu del món, que s’han mobilitzat a través de les xarxes socials, a favor de l’avortament.

El tema de l’avortament a la República Argentina ha arribat a ser TT a les xarxes socials, i una de les publicacions que ha generat més visualitzacions és la d’una dona argentina (Maru carrizo)que ha publicat la seva experiència personal des del dia que va decidir avortar i els mesos posteriors .

Imatge arxiu

Comentaris
Comparteix
68Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
68Shares