Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Gerard Piqué abandona la selecció espanyola

Puntuació dels lectors

Gerard Piqué es va estrenar com a capità del Barcelona a la sala de premsa, en la prèvia de la final de la Supercopa, i mostrant-se “content” per una elecció que es va dur a terme “per votació”, va deixar clar que aquest canvi d’estatus no canviarà “ni la meva manera d’actuar ni, tampoc, els meus objectius” … ni les seves decisions. La més important, la seva retirada de la selecció espanyola, anunciada fa dos anys i que va confirmar aquest dissabte.

“Vaig parlar amb Luis Enrique fa una o dues setmanes”, va descobrir el central, confirmant que la decisió presa no ha canviat. “Em va trucar i li vaig dir que la decisió estava molt meditada, que la selecció va ser una etapa meravellosa però que ara ja només em centraré al Barça”, va explicar Piqué, confirmant de manera inequívoca que el Mundial de Rússia, tal com va dir al seu dia, anava a ser l’últim torneig en el qual prendria part com a jugador de la selecció espanyola.

Calmat i serè, el nou tercer capità de l’equip blaugrana no va evitar referir-se a la polèmica que va causar el documental realitzat per la seva productora amb Antoine Griezmann de protagonista i que va motivar que el vicepresident Jordi Mestre arribés a proclamar la incomoditat del club en el seu moment i la intenció de cridar a l’ordre el central. “Ja ho vaig parlar amb el president”, va solucionar, simple quan va ser inquirit per això.

“Vaig parlar d’això amb el president en tornar de vacances, en aquesta pretemporada i aprofitant que és una persona molt propera al vestidor”, va afirmar Piqué, que no va donar cap pista del que s’ha parlat entre tots dos. “Anem a mirar endavant perquè no crec que hi hagi dubtes de el meu barcelonisme”, va tancar sense més.

ASPIRACIONS, ESTIL, DESCANS I CONFIANÇA

“El primer que hem de fer és intentar guanyar la Lliga perquè és el torneig que marca la temporada”, va confessar, donant importància a la Champions, “tant de bo puguem guanyar-la però no és fàcil”, i deixant clar que quan el Barça va guanyar la Champions “és perquè va guanyar la Lliga”.

En aquest sentit Piqué ha destacat que el Barça “ha fitxat molt bé” i va deixar clar que l’aportació d’Arturo Vidal “serà especial perquè és un jugador que ens ofereix agressivitat i no s’amaga … I es nota que va estar amb Guardiola a la Bayern”, afirmant que Arthur” és un espectacle en els entrenaments”.

En aquest aspecte, el català va recordar que el Barça segueix “defensant l’estil” però ha demanat que no es doni més voltes de les necessàries a segons quins temes perquè “Xavis i Iniestes ja no hi ha i el que hem de fer és donar confiança als que tenim”.

Referint-se a la Supercopa, i després d’advertir que la disputa a un partit i al Marroc “dificulta la conquesta del títol”, Piqué sí que ha reconegut el benefici d’escurçar “el calendari, que cada vegada és més carregat”, a més de rebre amb bon tarannà la implantació del VAR perquè “ajudarà els àrbitres i convertirà el futbol en més just … Però no evitarà la polèmica perquè en aquest país agrada molt sempre qualsevol polèmica”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 1.5K
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser