Press "Enter" to skip to content

Assassinen un sacerdot espanyol en un col·legi de l’Amazònia del Perú

Puntuació dels lectors

Un sacerdot jesuïta espanyol va ser trobat avui mort a la seva residència, situada en una escola de l’Amazònia del Perú, amb signes d’haver estat assassinat amb violència, ha informat la Conferència Episcopal Peruana (CEP).

La informació, que va ser confirmada per la Companyia de Jesús a Perú, va assenyalar que el cos del sacerdot espanyol Carlos Riudavest Montes, de 73 anys, va ser trobat a la seva residència al col·legi Fe i Alegria “Valentí Salegui”, del districte de Yamakai- éntsa, a la província selvàtica de Bagua.

La CEP va assenyalar que Riudavest, que va ser “trobat sense vida, amb signes d’haver patit violència”, va dedicar els últims 38 anys a l’educació de les famílies de les comunitats natives de la regió Amazones. Tant la CEP com la Companyia de Jesús van expressar la seva “desconcert i dolor” per l’assassinat i van manifestar el seu rebuig a tota forma de violència.

“La Conferència Episcopal Peruana sol·licita a les autoritats aclarir els fets i trobar els responsables”, va remarcar l’organisme, mentre que la Companyia de Jesús va manifestar la seva confiança que les autoritats podran “aclarir les causes de la seva mort i les circumstàncies en què s’ha produït”.

La directora d’Educació de la regió Amazones, Gumercinda Duire, ha informat l’emissora RPP Notícies que el cadàver de Riudavest va ser trobat per la cuinera del planter “al pis i lligat”.

Va afegir que el religiós tenia bona relació amb la comunitat i que la sospita inicial recau en un exalumne que va ser expulsat del col·legi i va amenaçar el sacerdot “en diverses ocasions”. No obstant això, les autoritats policials encara no han avançat cap hipòtesi, però ja han iniciat les investigacions del crim.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 140
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser