Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Detenen l’home que va arrencar estelades a Verges per amenaçar amb un ganivet a dues persones

Puntuació dels lectors

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per amenaçar amb un ganivet a dues persones, en el marc d’un enfrontament a la localitat de Verges (Girona) el passat 1 d’agost entre veïns del poble i un grup d’encaputxats que arrencava símbols independentistes, entre ells el detingut.

La policia ha detingut un home de nacionalitat espanyola i 51 anys que presumptament va amenaçar amb un ganivet a dues persones que, al costat d’altres habitants de Verges, es van oposar als cinc encaputxats -tots identificats- que estaven arrencant llaços grocs i estelades penjats en diversos fanals de la localitat gironina.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 351
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser