Press "Enter" to skip to content

El vídeo d’un home que assassina la seva dona commociona al Brasil

Puntuació dels lectors

Les escenes, captades per càmeres de seguretat, mostren a un home que colpeja la seva dona a l’aparcament de l’edifici en què viuen. Ella intenta escapar, però ell l’obliga a entrar a l’ascensor i pugen al seu apartament en el cinquè pis. Vint minuts després, ell baixa en l’elevador i recull a la vorera el cos ensangonat i sense vida d’ella. Las imatges també mostren a l’home, tractant de netejar les taques de sang a les parets de l’ascensor abans de fugir del lloc. La policia va aconseguir capturar-lo a ràpidament i ara és investigat per l’assassinat de qui va ser la seva dona durant cinc anys, Tatiane Spitzner, una advocada de 29 anys.

Aquestes imatges, captades el 22 de juliol a Paraná, contradiuen el testimoni inicial de Lluís Felip Manvalier, que va assegurar que la seva dona es va tirar del balcó. No obstant això, un testimoni va assegurar haver vist un home llançant a la dona des del balcó. En un primer moment, els investigadors van creure que la dona s’havia suïcidat, ja que Tatiane patia una depressió a causa del complicat divorci per què estava passant. La Fiscalia ha demanat presó per Manvalier després de descobrir el cicle de violència pel que va fer passar a la seva esposa, des de no deixar-li fer servir els seus propis diners, fins a arrencar-li la roba perquè no li agradava o perquè se l’havia comprat sense el seu consentiment.

El cas ha commocionat al Brasil i ha donat peu a un debat nacional sobre la violència masclista, de la qual gairebé un terç de dones afirmen haver estat víctimes. Segons una enquesta nacional del 2017, més de la meitat dels atacants eren les seves parelles actuals o anteriors.

En aquest mateix any, el Brasil va batre un nou rècord d’homicidis, amb més de set assassinats per hora i un total de 63.880 casos, segons un informe d’una reconeguda ONG publicat aquest dijous. En Instagram, la germana de Spitzner, Luana Spitzner, ha creat una pàgina anomenada Tots Per Tatiane, que ja té 119.000 seguidors. En ella, adverteix: «La violència deixa empremtes. No veure-les produeix feminicidis».

Se te faz sofrer, não é amor.

Una publicación compartida de Todos por Tatiane Spitzner (@todosportatiane) el

Comentaris
COMPARTEIX !
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser