Press "Enter" to skip to content

Élite Taxi publica fotos antigues per denunciar els suposats atacs als seus cotxes

Puntuació dels lectors

Aquest matí el president del sindicat Elit Taxi, Tito Álvarez, denunciava públicament que una vintena de taxis havien aparegut aquest matí a Barcelona amb finestretes i parabrises trencats, malgrat que no havien patit robatoris. Mentrestant a les xarxes socials, aquest sindicat utilitzava el seu compte de Twitter per mostrar algunes fotos de les destrosses.

Les imatges de taxis atacats ja havien estat utilitzades per el mateix compte de Twitter fa quatre mesos, a l’abril, per denunciar altres atacs a taxis. En la denúncia d’avui, Elite Taxi publica una foto antiga i indica que són “dos dels taxis que han patit desperfectes”.

Comentaris
COMPARTEIX !
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser