Press "Enter" to skip to content

L’Obra Cultural Balear planta el rei Felip VI amb aquest emotiu comunicat

Puntuació dels lectors

La casa reial espanyola no està passant pel seu millor moment, les possibles investigacions al rei emèrit, els rumors de divorci de Felip i Letizia, els referèndums de monarquia o república que es van estenent per tot l’estat espanyol, les declaracions d’alguna amant de Joan Carles etc, ara es van sumant plantades en diverses visites del rei Felip.

L’Obra Cultural Balear (OCB), l’entitat per la defensa de la cultura pròpia i la llengua catalana a les Balears, ha anunciat en un emotiu comunicat aquest dimarts que plantarà el rei Felip VI, en l’acte de recepció que organitza la monarquia espanyola a Palma de Mallorca.
L’acte es farà el divendres 3 d’agost a les 20.30 hores a una de les residències de la Casa Reial a les Illes, al Palau de l’Almudaina.

Josep de Luis Ferrer, president de l’entitat cultural, ha respost a la invitació negant la seva presència i denunciant l’existència de presos polítics a l’estat espanyol. “Les circumstàncies actuals i el paper que ha triat jugar la monarquia, impossibiliten l’homologació d’una relació institucional normal i regida pels valors democràtics”. L’entitat també ha recordat la utilització de la legislació espanyola per perjudicar l’existència i presència de la llengua catalana a les Illes.

Resposta de Josep de Luis Ferrer, president d’Obra Cultural Balear, declinant invitació a acte homenatge al rei Felip VI

“Escrivint aquestes línies retrona a la memòria el vostre discurs del dia 3 d’octubre del 2017 i em ve al record la imatge de l’amic Jordi Cuixart a través del vidre de la presó quan el passat dia 22 de juliol vaig anar a veure’l per darrer cop”, ha apuntat el president de l’OCB. Josep de Luis, a més, ha insistit que es quedarà a casa seva “gaudint de la companyia familiar que li és privada tant a Jordi Cuixart com a la resta de presos polítics”.

“Aprofitaré el moment per tenir un record pels veritables defensors de la llibertat, el respecte i els valors democràtics”, ha conclòs el president de l’OCB en la carta dirigida al rei d’Espanya Felip VI.

Ja ens veurem”

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 4.7K
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser