Press "Enter" to skip to content

[V脥DEO] La iniciativa independentista “#IgnoraArrimadas” triomfa a Tortosa

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
5999Shares
Puntuaci贸 dels lectors

In茅s Arrimadas, l铆der de Ciutadans, ha visitat Tortosa en les festes del renaixement de la ciutat, acompanyada de membres de la formaci贸 taronja de Tarragona, per despr茅s assistir a un dinar amb votants del seu partit.

Fa unes setmanes naixia la proposta per tal d’evitar que la dirigent del partit taronja pogu茅s seguir amb el seu discurs de la divisi贸 a Catalunya i declarant p煤blicament que els “unionistes” viuen amb por pel suposat grau de crispaci贸 del b脿ndol independentista.

Sembla que la proposta “#IgnoraArrimadas” ha estat tot un 猫xit, com es veu en les imatges no nom茅s caminava tranquil路la pels carrers de Tortosa sin贸 que a jutjar per la seva publicaci贸 a Twitter no va ser rebuda per un “Ba帽o de masas”.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
5999Shares
Ofertas Depilaci贸n L谩ser
5999Shares