Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] La iniciativa independentista “#IgnoraArrimadas” triomfa a Tortosa

[VÍDEO] La iniciativa independentista “#IgnoraArrimadas” triomfa a Tortosa
4.9 (98.18%) 11 vots

Inés Arrimadas, líder de Ciutadans, ha visitat Tortosa en les festes del renaixement de la ciutat, acompanyada de membres de la formació taronja de Tarragona, per després assistir a un dinar amb votants del seu partit.

Fa unes setmanes naixia la proposta per tal d’evitar que la dirigent del partit taronja pogués seguir amb el seu discurs de la divisió a Catalunya i declarant públicament que els “unionistes” viuen amb por pel suposat grau de crispació del bàndol independentista.

Sembla que la proposta “#IgnoraArrimadas” ha estat tot un èxit, com es veu en les imatges no només caminava tranquil·la pels carrers de Tortosa sinó que a jutjar per la seva publicació a Twitter no va ser rebuda per un “Baño de masas”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 6K
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser