Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] La iniciativa independentista “#IgnoraArrimadas” triomfa a Tortosa

Comparteix
5997Shares

Inés Arrimadas, líder de Ciutadans, ha visitat Tortosa en les festes del renaixement de la ciutat, acompanyada de membres de la formació taronja de Tarragona, per després assistir a un dinar amb votants del seu partit.

Fa unes setmanes naixia la proposta per tal d’evitar que la dirigent del partit taronja pogués seguir amb el seu discurs de la divisió a Catalunya i declarant públicament que els “unionistes” viuen amb por pel suposat grau de crispació del bàndol independentista.

Sembla que la proposta “#IgnoraArrimadas” ha estat tot un èxit, com es veu en les imatges no només caminava tranquil·la pels carrers de Tortosa sinó que a jutjar per la seva publicació a Twitter no va ser rebuda per un “Baño de masas”.

Comentaris
Comparteix
5997Shares
Segueix-nos!
5997Shares