Press "Enter" to skip to content

[V脥DEO] La iniciativa independentista “#IgnoraArrimadas” triomfa a Tortosa

[V脥DEO] La iniciativa independentista “#IgnoraArrimadas” triomfa a Tortosa
4.9 (98.18%) 11 vots

In茅s Arrimadas, l铆der de Ciutadans, ha visitat Tortosa en les festes del renaixement de la ciutat, acompanyada de membres de la formaci贸 taronja de Tarragona, per despr茅s assistir a un dinar amb votants del seu partit.

Fa unes setmanes naixia la proposta per tal d’evitar que la dirigent del partit taronja pogu茅s seguir amb el seu discurs de la divisi贸 a Catalunya i declarant p煤blicament que els “unionistes” viuen amb por pel suposat grau de crispaci贸 del b脿ndol independentista.

Sembla que la proposta “#IgnoraArrimadas” ha estat tot un 猫xit, com es veu en les imatges no nom茅s caminava tranquil路la pels carrers de Tortosa sin贸 que a jutjar per la seva publicaci贸 a Twitter no va ser rebuda per un “Ba帽o de masas”.

Comentaris
COMPARTEIX !
 • 6K
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6K
  Shares
Ofertas Depilaci贸n L谩ser