Press "Enter" to skip to content

“¡Viva España, fusilemos a los independentistas!”: Amb aquesta frase van perseguir a la meva filla pel campus universitari

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
640Shares

Això va passar a Irlanda, en un campus en el qual s’aprèn anglès, una mare preocupada llegint els missatges de la seva petita de 14 anys que li explica que en l’altre grup d’Espanya hi havia alguns que es ficaven amb ella per ser independentista, i explica com li deien “¡Viva España, fusilemos a los independentistas!”

Comunicat de la mare de la nena:

“¡Viva España, fusilemos a los independentistas!”. Amb aquesta frase van perseguir a la meva filla pel campus universitari, on passa el seu primer estiu adolescent, un grup de nens espanyols que comparteixen l’estada a Irlanda.

Vull aclarir que:

1. Ella és l’única catalana del seu grup i en cap moment s’ha posicionat ideològicament.
2. Que el grup que la va increpar, ho va fer al conèixer que era catalana.
3. Que aquest grup està al mateix campus, però a través d’una altra agència, motiu pel qual i per sort, no comparteixen sovint els mateixos espais.
4. Que ràpidament ens vem posar en contacte amb la seva monitora per informar-la de la situació. Ens van tranquil·litzar i dir que estarien pendents quan es creuessin els grups i si detectaven qualsevol ingerència, intervindrien.
5. Que la nena està bé. De moment, no li han tornat a dir res, sinó ja l’haguéssim anat a buscar.

El fet de difondre-ho per Twitter va ser perquè vaig voler informar del què li va passar. Penso que en aquests moments, segur que no és l’única que pot estar vivint això. No hi ha dret que es carreguin aquestes experiències tant maques, quatre envalentonats que reprodueixen el què veuen a casa sense coneixament del què diuen ni el què provoquen en persones que ni coneixen.

Per mi, lo important de tot això és que la gent que ho pateixi ho denunciï i que sàpiguen que hi han catalans arreu del món per ajudar-los. No estem sols. La por no ens podrà vèncer. Poc a poc, la impunitat s’ha d’anar acabant, doncs, el nostre silenci acaba sent la seva dosi d’energia per cada cop oprimir-nos més. Hem de dir PROU.

Davant de totes les mostres de suport que he rebut de persones vinculades a la república, voldria dir-vos que sou molt grans. La gent que està en aquest projecte i els que els segueixen, em fan retornar la confiança en l’ésser humà. Construir un món millor és possible. Sapigueu que han contactat amb mi, des de Dublín, per si cal anar a fer quelcom allà on és la nena, que una altra persona que té els seus fills allà també s’ha ofert a anar a buscar-la i que es quedi amb ells, monitors d’altres campus d’Irlanda també han ofert la seva ajuda pel què calgui. Tot això, estan a milers de kilòmetres de distància ajuda a minimitzar l’engoixa. Estic aclaparada i emocionada de quina qualitat humana tenim i a l’hora, de lo lluny que estem d’aquells qui usen la violència per defensar les seves idees. Moltíssimes gràcies a tots, en nom de les dues, gràcies a vosaltres ens sentim més tranquil.les (sobretot jo)

GRÀCIAS! Seguim!!!

Comentaris
Comparteix
640Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
640Shares