Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] La manifestació per la llibertat dels presos polítics catalans

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
249Shares

El Govern, Òmnium Cultural i l’ANC han convocat aquest dissabte a partir de les 19 hores una manifestació pels carrers de Barcelona per reclamar la llibertat dels polítics a la presó i que els líders que estan a l’estranger puguin tornar sense por a represàlies. La marxa ha estat convocada per les dues entitats sobiranistes i l’Associació Catalana pels Drets Civils. El lema de la proposta és ‘Ni presó ni exili, us volem a casa’. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assistit a la manifestació.

Barcelona viu aquest dissabte una nova manifestació per reclamar l’alliberament dels polítics presos i el retorn dels exiliats. L’han convocat Òmnium Cultural, l’ANC i l’Associació Catalana de Drets Civils, en què s’integren els familiars dels presos i exiliats.

Foto i Vídeos : Diego Arcos Espinosa
Colaborador

Comentaris
Comparteix
249Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
249Shares