Press "Enter" to skip to content

Les piuladas de la tieta de la Reina Letizia contra “Los Borbones” que encenen Twitter

Puntuació dels lectors

“Fills de la meva vida, no us preocupeu. Si això de la monarquia algun dia canviés, ser rei a l’exili és una de les millors professions. És com ser un prejubilat que en comptes de viure en un palau viu en el seu piset”. Aquesta va ser l’atrevida reflexió de Menchu Álvarez del Valle, l’àvia de Letizia, res més conèixer al príncep Felip, davant la sorpresa de tots els presents. Va ser el 20 de desembre de 2003, el dia que la princesa va escollir perquè el seu futur marit conegués a la seva família paterna. Tots dos havien viatjat fins al llogaret de Sardeu, a Ribadesella, on Menchu i el seu marit, José Luis Ortiz, van comprar una casa per al seu retir. I allà també hi era ella, Henar Ortiz Álvarez (Oviedo, 1956), tieta de Letizia.

“Hola, hola! Com esteu? ¿Bé, sí? Genial! Què us sembla aquest lloc? Vine cap aquí que et dono una abraçada!”. No m’ha donat temps a contestar a cap de les seves preguntes quan es em presenta. “Sóc Henar Ortiz, tot i que tinc crisi d’identitat. Abans era la filla de Menchu i ara sóc la tia de Letizia”, riu. Així començava una entrevista fa anys, sempre s’ha mostrat contrària a la monarquia, però cada vegada ho fa més “visible”

No és la primera vegada que expressa les seves idees contràries a la monarquia espanyola:

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Ofertas Depilación Láser