Press "Enter" to skip to content

El Zasca de Pilar Rahola a Inés Arrimadas que encén Twitter

Puntuació dels lectors

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha exigit al president del Govern, Pedro Sánchez, que torni a controlar les finances de la Generalitat després de la decisió de la justícia alemanya d’extradir l’expresident Carles Puigdemont per malversació.

Arrimadas ha afirmat que la malversació demostra que el govern de Mariano Rajoy va controlar “molt poquet” els comptes catalans. L’Executiu de Rajoy va intervenir els comptes de la Generalitat en virtut de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, però aquesta intervenció va decaure amb el mateix article quan es va formar l’actual Govern.

“Potser al Govern de Sánchez li podria servir aquesta extradició per part d’Alemanya sobre la malversació per adonar-se que l’últim que ha de fer és aixecar el control dels comptes de la Generalitat”, ha advertit la portaveu de la formació taronja.

Així ho ha expressat a Twitter i els internautes també han comentat la seva piulada:

Per la seva banda la periodista Pilar Rahola li ha “regalat” aquesta contundent resposta:

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 795
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser