Press "Enter" to skip to content

Carles Puigdemont reclama mitjançant aquest vídeo l’alliberament dels presos polítics catalans

Puntuació dels lectors

L’Audiència de Schleswig-Holstein ha pres una decisió sobre Carles Puigdemont: acceptar extradir-lo a Espanya per un presumpte delicte de malversació de fons públics, però no per rebel·lió, acusació que ha qualificat d'”inadmissible”.

La fiscalia de Schleswig-Holstein ja ha anunciat que no presentarà cap recurs a la decisió de l’Audiència. Això significa que no hi haurà més peticions d’entrega de nova documentació.

La decisió del tribunal alemany també reconeix que Puigdemont no presenta un perill de fuga, i per això el deixen en llibertat. De tota manera, s’haurà de continuar presentant cada setmana en una comissaria de policia.

“Davant la decisió dels tribunals alemanys que consideren inadmissible la rebel·lió, exigeixo l’alliberament immediat dels companys i companyes que són a la presó. Ja n’hi ha prou d’aquest abús. Sense justícia no pot haver-hi justícia ni llibertat”

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 189
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser