Press "Enter" to skip to content

Twitter s’enfonsa a la borsa després d’eliminar 70 milions de comptes “sospitoses” i restringir altres per denúncies falses

Puntuació dels lectors

Twitter ha redoblat el seu esforç per combatre contra les notícies falses, per això, ha eliminat 70 milions de comptes durant més de dos mesos amb la idea de reduir “el flux de desinformació” a la plataforma.

Aquesta mesura, que ha estat revelada aquest cap de setmana per “The Washington Post”, ha fet que les accions de la companyia s’hagin desplomat avui a la borsa de Nova York més d’un 8%.

De la informació coneguda durant aquest cap de setmana, ha cridat l’atenció dels analistes el volum de comptes falses que movia informació esbiaixada a través de la plataforma de micromissatgeria. I és que Twitter només compta amb 336 milions d’usuaris actius mensuals, de manera que haver eliminat 70 milions de comptes entre maig i juny posa de manifest el possible l’excés de valoració de la companyia.

Aquesta estratègia podria fer que en la propera presentació de resultats dels usuaris mensuals caiguessin dràsticament, un dels valors en què es fixen els publicistes a l’hora de comprar publicitat a la plataforma.

Aquest problema de twitter se suma a les denúncies falses sobre drets d’autor, quan la usuària de Twitter @protestona, va explicar que li havien denunciat cinc vegades per drets d’autor per imatges creades per ella mateixa. Però no ha estat l’únic perfil de la xarxa social bloquejat per copyright, el mateix van fer amb l’usuari @CervantesFAQs la setmana passada. Totes les denúncies a través d’usuaris falsos. El usuaris van arribar a aconseguir TT amb #JesuisProtestona, protestant per la facilitat amb què Twitter accepta denúncies falses contra perfils d’esquerra o contraris al PP, Ciutadans o la casa reial espanyola.

També Twitter havia restringit el compte de Ralf Streck, col·laborador del digital alemany Telepolis que segueix la situació de l’independentisme a Catalunya i al País Basc. Telepolis toca assumptes referents a internet i drets digitals, ciència, cultura, política i mitjans. És part del grup Heise Online. Les peces de Streck són molt crítiques amb l’estat espanyol i la repressió de l’independentisme. El seu compte de Twitter, on llueix el llaç groc, reflecteix els mateixos interessos i inclinació.

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser