Press "Enter" to skip to content

King Jedet denuncia Ciutadans: “No quiero que se me asocie a tu partido de mierda”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
852Shares
PuntuaciĂł dels lectors

L’Orgull LGTBI 2018 de Madrid va posar el seu punt final aquest diumenge. No obstant aixĂČ, les polĂšmiques i les reaccions als actes que es van realitzar des del 28 de juny segueixen portant cua. L’Ășltima l’ha protagonitzat un dels pregoners de l’Orgull 2018, l’artista i youtuber King Jedet, que ha anunciat que prendrĂ  accions legals contra Ciutadans per utilitzar la seva imatge sense consentiment en el vĂ­deo promocional del partit per recordar el que ha passat en les celebracions.

Aquest Ă©s el vĂ­deo que va penjar Ciutadans en les seves xarxes socials:


Per la seva banda l’artista va respondre al seu compte de Twitter el seu desacord amb l’Ășs de la seva imatge per a la campanya de ciutadans

Ciutadans va participar per primera vegada amb una carrossa prĂČpia, encara que l’any passat Albert Rivera ja era a la capçalera de la marxa de l’Orgull mĂ©s nombrosa ja que es celebrava el World Pride a Madrid. Aquest any durant la desfilada, la carrossa del partit va ser escridassada i rebuda amb xiulets i insults.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
852Shares
Ofertas DepilaciĂłn LĂĄser
852Shares