Press "Enter" to skip to content

King Jedet denuncia Ciutadans: “No quiero que se me asocie a tu partido de mierda”

L’Orgull LGTBI 2018 de Madrid va posar el seu punt final aquest diumenge. No obstant això, les polèmiques i les reaccions als actes que es van realitzar des del 28 de juny segueixen portant cua. L’última l’ha protagonitzat un dels pregoners de l’Orgull 2018, l’artista i youtuber King Jedet, que ha anunciat que prendrà accions legals contra Ciutadans per utilitzar la seva imatge sense consentiment en el vídeo promocional del partit per recordar el que ha passat en les celebracions.

Aquest és el vídeo que va penjar Ciutadans en les seves xarxes socials:


Per la seva banda l’artista va respondre al seu compte de Twitter el seu desacord amb l’ús de la seva imatge per a la campanya de ciutadans

Ciutadans va participar per primera vegada amb una carrossa pròpia, encara que l’any passat Albert Rivera ja era a la capçalera de la marxa de l’Orgull més nombrosa ja que es celebrava el World Pride a Madrid. Aquest any durant la desfilada, la carrossa del partit va ser escridassada i rebuda amb xiulets i insults.

Comentaris
Comparteix
852Shares