Press "Enter" to skip to content

Expulsen un militar espanyol acusat d’abusar de la seva fillastra de 13 anys

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
434Shares
Puntuació dels lectors

El Ministeri de Defensa ha expulsat de l’Ex√®rcit espanyol a un subtinent condemnat per abusar sexualment de la seva fillastra, de 13 anys. El militar, Francisco Javier S. R., va demanar a Defensa que no li expuls√©s al¬∑legant que el seu comportament no tenia res a veure amb la seva comesa militar i que la mesura era desproporcionada.

Defensa ent√©n que els fets que va cometre amb la seva fillastra s√≥n molt greus i que ha de ser apartat de l’Ex√®rcit. El ministeri sost√© la seva decisi√≥ en una sent√®ncia de l’Audi√®ncia de Sevilla del 2 de mar√ß de 2015 que va condemnar a subtinent de l’Ex√®rcit de Terra a vuit anys i sis mesos de pres√≥ per un delicte continuat d’abusos sexuals perpetrat sobre una filla de 13 anys de la parella amb la qual convivia a Sevilla. I a la qual ha d’indemnitzar amb 60.000 euros per les seq√ľeles que li ha provocat: “Trastorn d’estr√®s posttraum√†tic, depressi√≥ major i alteracions en les √†rees social, sexual i afectiva”, patologies agreujades amb motiu del judici.

El condemnat va abusar d’ella entre els anys 2009 i 2010, aprofitant moments en qu√® la mare de la v√≠ctima s’absentava del domicili familiar. El subtinent va comen√ßar donant-li un euro a la menor a canvi que li fes massatges i en successives ocasions va acabar besant la seva fillastra i l’obligava a fer-li fel¬∑lacions. Despr√©s la nena hi va explicar a la seva mare que va denunciar els fets.

Despr√©s de la sent√®ncia de l’Audi√®ncia de Sevilla, el Ministeri de Defensa li va obrir un expedient disciplinari que va derivar en la seva separaci√≥ de l’Ex√®rcit espanyol. El militar va rec√≥rrer davant la Sala Militar del Tribunal Suprem l’expulsi√≥, que ha avalat la mesura de Defensa. El Suprem ent√©n que el “bon comportament” en el seu treball al¬∑legat pel militar “no compensa ni tempera la gravetat de la seva conducta” ni “serveix per disminuir el descr√®dit que els fets comporten”.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
434Shares
Ofertas Depilación Láser
434Shares