Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Rescatats amb èxit la meitat dels nens atrapats a la cova de Tailàndia

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
590Shares
Puntuació dels lectors

Els equips de rescat han aconseguit treure de la cova de Tham Luang amb vida els sis primers menors que estaven atrapats des del 23 de juny junt amb 6 companys i un monitor de futbol.

El responsable del departament de Salut de la província de Chiang Rai, que participa en l’operatiu, ha confirmat la sortida dels primers menors de la cova:

“Dos dels nens estan fora. En aquests moments els estan atenent a l’hospital de campanya prop de la cova. Els estem fent una exploració física. Encara no els hem traslladat fins a l’hospital”

L’operació per rescatar els 12 nens tailandesos i el seu monitor atrapats ha començat aquest matí a les 10 hora local (la matinada hora d’aqui). Tot i que es preveia que l’operació duraria entre tres i quatre dies, el dispositiu s’ha accelerat perquè les condicions dins els passadissos que porten fins a la gruta on estaven els menors han millorat.

Divuit submarinistes, cinc d’ells experts de la Marina tailandesa, intentaran treure’ls bussejant per les cavitats inundades. Es preveu que l’operació s’allargui tres o quatre dies.

S’ha pres la decisió de treure’ls immediatament davant la previsió de més pluges que podrien inundar la cavitat on estan atrapats. Ahir dissabte, les autoritats tailandeses van aconseguir estabilitzar els nivells d’oxigen dins la cova.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
590Shares
Ofertas Depilación Láser
590Shares