Press "Enter" to skip to content

María Dolores de Cospedal fa el ridícul a Twitter amb aquesta piulada i encén la xarxa

Puntuació dels lectors

Soraya Sáenz de Santamaría ha guanyat la primera volta de les primàries del PP celebrades aquest dijous i Pablo Casado ha quedat en segon lloc, de manera que són els dos aspirants a liderar el partit que s’enfrontaran en el congrés extraordinari que es celebrarà els dies 20 i 21 de juliol.

L’exvicepresidenta del govern espanyol ha quedat uns 1.600 vots per davant de Casado, mentre que María Dolores de Cospedal ha quedat tercera i, per tant, queda fora de les primàries.

Amb el 100% dels vots escrutats, Sáenz de Santamaría ha aconseguit 21.513 vots (el 37% del total), seguida de prop per Casado, amb 19.967 (un 34%), i De Cospedal s’ha quedat amb 15.090 vots (el 26%).

Els altres candidats han quedat a molta distància: José Manuel García-Margallo ha obtingut només 680 vots, José Ramón García Hernández, 668, i Elio Cabanes, 185.

Durant els dies previs a la jornada electoral els candidats recorrien Espanya per donar a conèixer la seva proposta de lideratge en el partit popular, tots molt actius a les xarxes socials, publicant fotos, vídeos de les bases del partit rebent suport de diferents persones, però Cospedal voler anar més enllà el dia de la votació, i va penjar al seu compte de Twitter un text segons indica el peu de pàgina de Cervantes, els usuaris van respondre amb molta ironia a aquesta frase FAKE de Cervantes.

Després de veure el seu error va intentar rectificar al·legant que l’hi havia enviat un amic per WhatsApp però ja era massa tard … Recordeu que la senyora Cospedal va ser presidenta de la Junta de Comunitats de Castella.

No és la primera vegada que l’exministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, ha estat víctima d’algun error “culpa d’una altra persona”, fa un temps li van fer una broma 02:00 humoristes que es van fer passar per membres del Ministeri de Defensa de Letònia per informar-lo que el president Carles Puigdemont era un espia rus anomenat Cipollino.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 153
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser