Press "Enter" to skip to content

La manifestació de la Diada torna a la Diagonal i reclamarà “fer república”

Puntuació dels lectors

Les entitats sobiranistes volen omplir la Diagonal de Barcelona, des de Palau Reial fins a Glòries, per a la Diada d’aquest any. La manifestació de l’11 de Setembre convocada per l’Assemblea Nacional de Catalunya, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència tindrà com a lema “Fem la República Catalana”.

En aquesta ocasió, la manifestació s’estendrà des del Palau de Pedralbes fins a la plaça de les Glòries, segons han anunciat aquest divendres la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie; la vicepresidenta d’Òmnium, Marina Llansana, i el president de l’AMI, Josep Maria Cervera.

Igualment, també s’ha presentat avui el lema de la manifestació del 2018, que remetrà també al referèndum l’1 d’octubre així com a la declaració d’independència del Parlament del dia 27 d’octubre. Serà “Fem la República Catalana” (Fem la república catalana).

Paluzie ha subratllat que el motiu de la manifestació és el de demanar que es faci “efectiu” el “mandat” de l’1-O. “Que tots els que van sortir a votar ens acompanyin, la societat organitzada ha empès cap aquí”, ha reclamat la presidenta de l’Assemblea.

Les entitats també han presentat les samarretes per a la marxa: són taronges (color de les brides de les urnes l’1-O), volen simbolitzar la transparència del procés sobiranista, i inclouen el lema ‘Fem la República catalana’ i un dibuix de la muntanya del Pedraforca.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 214
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser