Press "Enter" to skip to content

Contundent missatge del consell d’informatius de TVE contra Ciutadans i l’oportunisme polític

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
528Shares
Puntuació dels lectors

Els treballadors de RTVE continuean en la seva lluita per aconseguir una TVE independent i sense interessos partidistes, i així li ho han comunicat al partit d’Albert Rivera, la formació taronja s’havia fet ressò del següent article del diari “EL Español”.

Article de l'”El Español”

“Els treballadors de Radiotelevisió Espanyola (RTVE) no semblen disposats a cessar en les seves protestes contra la manipulació de la Corporació Pública. Aquest divendres, i van 11 consecutius, les pantalles s’omplen de vestimenta negra en senyal de dol per la situació que estan vivint .

S’apaga així l’esperança del president del Govern, Pedro Sánchez, que confiava que aquest divendres les samarretes negres desapareguessin de la pantalla. Una confiança que estava basada en l’acceptació per part dels treballadors del nou consell d’administració que arribarà a la ràdio i televisió públiques en les setmanes vinents, i que encapçalarà un històric de la casa: Tomás Fernando Flores. ”

Basant-se en aquesta informació la formació d’Albert Rivera ha penjat al seu compte de Twitter una piulada explicant que ara la queixa dels treballadors és contra el president espanyol.

El consell informatiu de RTVE li ha respost a la formació taronja amb contundència:

“Demanem als partits, @CiudadanosCs inclòs, que no utilitzin els treballadors de RTVE amb fins partidistes. Que ningú renunciï al consens. Sr. @ Albert_Rivera els treballadors de RTVE tenim sensibilitats polítiques diferents però ens uneix el desig d’una RTVE independent”

Comparteix

Comentaris
Comparteix
528Shares
Ofertas Depilación Láser
528Shares