Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] La justícia belga deixa Valtonyc en llibertat provisional

Puntuació dels lectors

El raper Valtonyc, condemnat a 3 anys i mig de presó per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona per les seves cançons, ha comparegut aquest matí davant la justícia belga, que l’ha deixat en llibertat mentre es resol l’euroordre de detenció que hi ha sobre ell.

El mallorquí, que ha ha fet un tuit irònic que en què assegura que “avui és un gran dia”, ha anunciat que reapareix públicament aquesta tarda a Brussel·les:

Un dels advocats de l’equip que també porta Puigdemont i els exconsellers que són a Bèlgica ha assegurat, després de la compareixença, que també guanyaran aquest cas:

“Un altre dia, un altre cas. Aquest matí Valtonyc s’ha presentat voluntàriament al jutge belga d’instrucció arran de l’euroordre emesa per Espanya. El jutge ha determinat que no hi havia cap necessitat de posar-lo sota custòdia policial. Més tard, un altre jutge decidirà sobre l’extradició. Mentrestant, lliure en sòl belga.”

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 759
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser