Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Detingut l’agressor espanyolista de Lledoners

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
701Shares

El Mossos d’Esquadra investiguen tres persones relacionades amb l’agressió d’aquest dimarts a la nit als accessos de la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Bages).

Els fets van passar durant el sopar convocat pels Comitès de Defensa de la República de la Catalunya Central a l’exterior del recinte penitenciari davant l’imminent arribada dels presos independentistes provinents de Madrid. Hi participaven un centenar de persones. Al voltant de quarts d’onze de la nit, va aparèixer un grup que va començar a treure llaços grocs de la carretera que du a la presó.

Segons testimonis presencials, un dels membres d’aquest grup va clavar un cop de puny a un CDR. L’home va ser atès per una ambulància i va ser traslladat a un centre hospitalari.

Aquest dijous al migdia els els Mossos d’Esquadra de la Catalunya Central han procedit a la detenció de l’agressor que ahir la nit va ferir un home mentre el gravava retirant els llaços grocs dels accessos de la presó de Lledoners a Sant Joan de Vilatorrada (Bages).

Comentaris
Comparteix
701Shares

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
701Shares