Press "Enter" to skip to content

Nou vídeo subtitulat del ferit per l’agressió feixista a Lledoners

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
4Shares

Un home va patir aquest dimarts a la nit una agressió quan penjava llaços davant la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, on aquest dimecres arribaran els presos polítics. L’agressió ha tingut lloc després que un grup unionista s’hagi acostat fins a les vies d’accés a aquesta presó del Bages i hagi començat a treure els llaços grocs que prèviament els CDR havien penjat i a esborrar diverses pintades.

L’usuari de Twitter “Dídac amb accent” després de subtitular-ho ha compartit al seu compte

Comentaris
Comparteix
4Shares

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
4Shares