Press "Enter" to skip to content

El PP impugnarà les seves pròpies taules per irregularitats en centres de votació durant les primàries

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
2094Shares

El Partit Popular sembla seguir a la seva línia, les coses no li van bé a les enquestes i no es posen d’acord per a un candidat, aquest últim problema seria solucionat amb unes primàries, però no serà el cas. Aquest migdia l’equip de la candidatura de María Dolores de Cospedal han comunicat formalment al Comitè Organitzador del Congrés Nacional del PP que impugnaran els resultats d’importants taules de Barcelona, ​​entre elles les dels districtes de l’Eixample, i Sarrià Sant Gervasi. Denuncien, en diversos escrits als quals ha tingut accés La Vanguardia pressions i irregularitats per part de l’equip de Pablo Casado.

Incompleixen les seves pròpies normes

Membres de l’equip de María Dolores Cospedal, com l’exministra Dolors Montserrat, Alícia Sánchez-Camacho i l’eurodiputat Santi Fisas, entre d’altres, assenyala que el manual elaborat pel comitè organitzador per a la jornada electoral d’avui s’estableix a l’ punt primer “la prohibición expresa de hacer campaña o entregar papeletas rellenadas a los afiliados que vengan a votar”. Una vulneració dels drets de votació que, segons la seva versió, s’ha produït en algunes de les taules de votació claus a la capital catalana.

Lliuren paperetes amb el nom de Pablo Casado escrit

Comentaris
Comparteix
2094Shares

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
2094Shares