Press "Enter" to skip to content

El PP impugnarà les seves pròpies taules per irregularitats en centres de votació durant les primàries

Puntuació dels lectors

El Partit Popular sembla seguir a la seva línia, les coses no li van bé a les enquestes i no es posen d’acord per a un candidat, aquest últim problema seria solucionat amb unes primàries, però no serà el cas. Aquest migdia l’equip de la candidatura de María Dolores de Cospedal han comunicat formalment al Comitè Organitzador del Congrés Nacional del PP que impugnaran els resultats d’importants taules de Barcelona, ​​entre elles les dels districtes de l’Eixample, i Sarrià Sant Gervasi. Denuncien, en diversos escrits als quals ha tingut accés La Vanguardia pressions i irregularitats per part de l’equip de Pablo Casado.

Incompleixen les seves pròpies normes

Membres de l’equip de María Dolores Cospedal, com l’exministra Dolors Montserrat, Alícia Sánchez-Camacho i l’eurodiputat Santi Fisas, entre d’altres, assenyala que el manual elaborat pel comitè organitzador per a la jornada electoral d’avui s’estableix a l’ punt primer “la prohibición expresa de hacer campaña o entregar papeletas rellenadas a los afiliados que vengan a votar”. Una vulneració dels drets de votació que, segons la seva versió, s’ha produït en algunes de les taules de votació claus a la capital catalana.

Lliuren paperetes amb el nom de Pablo Casado escrit

La interventora de Cospedal denuncia que tant el president del districte de l’Eixample, Eduardo Bolaños, com el president del districte de Sarrià, Óscar Ramírez, com la interventora de la candidatura de Pablo Casado, Conxita Ayarza, estan “constantment orientant el vot de els afiliats que vénen a votar, fins i tot lliurant paperetes “amb el nom ja posat. Així mateix, assenyalen que la norma acordada pel PP deixa molt clar que “les úniques persones autoritzades per ser al col·legi electoral són els components de la Mesa, un interventor de cadascuna de les pre candidatures i dels candidats a compromissaris”

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 2.1K
    Shares
Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser