Press "Enter" to skip to content

Un diputat del PP sobre l’independentisme: “No dudarán en derramar sangre para salirse con la suya”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
1418Shares

El diputat del Partit Popular al Congrés Jordi Roca ha explicat que “si los nacionalistas creen que derramando sangre se van a salir con la suya, no dudarán en hacerlo”, segons ha dit aquest matí a la Comissió d’Exteriors al Congrés durant la compareixença del nou ministre, Josep Borrell.

“L’amenaça segueix aquí. Després d’anys d’exhibició de massa de carrer, el nacionalisme català ha demostrat ser un moviment amb un control quirúrgic de la violència. Ho vam veure en la manifestació contra els atemptats d’agost a Barcelona, ​​en el segrest d’una autoritat judicial al setembre, en la violència de l’1 d’octubre o en els talls de carreteres”, ha afirmat Roca.

Seguint amb la seva intervenció ha afegit, “somos testigos de la violencia que se administra a diario en sedes de partidos, universidades, en negocios particulares, en carpas callejeras e, incluso, en domicilios particulares”. “El nacionalismo administra la violencia y si para conseguir sus fines creen que hay que derramar sangre, no durarán en hacerlo para salirse con la suya. Lo llaman secesión terapéutica”, ha dit.

“El nacionalisme català ha malversat recursos públics per fer propaganda contra Espanya”, ha afegit Roca, que també ha agraït a Borrell “la seva lluita contra les mentides del nacionalisme”. No obstant això i malgrat aquest agraïment, el diputat popular per Tarragona ha alertat que “ens volen imposar un nou escenari per la via dels fets consumats” en referència a la idea de Pedro Sánchez de normalitzar les relacions amb Quim Torra.

Comentaris
Comparteix
1418Shares
Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
1418Shares