Press "Enter" to skip to content

Xavier García Albiol encén twitter amb aquesta piulada contra Albert Rivera i Inés Arrimadass

Puntuació dels lectors

La Policia Nacional va posar en marxa una operació en ajuntaments d’una desena de comunitats autònomes, per la presumpta contractació irregular de serveis informàtics relacionats amb la seguretat viària.
Es tracta d’una actuació de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional ordenada pel jutjat d’instrucció número 2 de Badalona a instàncies de la Fiscalia Anticorrupció.

S’investiguen els suposats delictes de prevaricació administrativa, frau a l’administració pública, malversació de diners públics, tràfic d’influències, revelació d’informació privilegiada, falsedat documental, suborn, alteració de preus de concurs públic i pertinença a
organització criminal.

Un dels detinguts és Carlos Ruipérez, alcalde d’Arroyomolinos, a Madrid. És de Ciutadans i es converteix, d’aquesta manera, en el primer detingut per corrupció d’aquesta formació.

També es té constància de la detenció d’un assessor de Ciutadans a l’Ajuntament de Lleó i de l’empresari José Luis Ulibarri, relacionat amb la trama Gürtel.

A més de Ciutadans, també hi hauria detinguts del PP i del PSOE. Tant els socialistes com la formació taronja ja han reaccionat a les primeres informacions, anunciant que suspendran de militància els detinguts. Ciutadans ha afegit que si són imputats seran expulsats.

Amb aquest panorama i la formació taronja baixant en les enquestes, el president el PP a Catalunya, Xavier García Albiol va voler aprofitar-se de la situació publicant aquesta piulada en la qual esmenta a Inés Arrimadas i Albert Rivera al costat de la notícia, el problema és que sembla que Albiol no ha llegit la notícia avans de publicar-la, ja que també hi ha polítics del PP i del PSOE implicats, tampoc ajuden els percentatges de transparència a Ciutadans, l’únic alcalde que tenen i ja està implicat en casos de corrupció, el que s’ha vist en Twitter, perfils de tabarnia contra PP, votants de PP contra Albiol, votants de Cs afirmant que tant de bo el PP actuï així de ràpid contra la corrupció com ho fa la formació taronja però sense esmentar que l’únic alcalde que tenen passarà segurament la nit a la presó ….

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser